Жоспар:
І.Кіріспе-----------------------------------------------------------------------------------------
1.Жұмыстың өзектілігі-----------------------------------------------------------
2.Жұмыстың мақсаты-------------------------------------------------------------
3.Жұмыстың міндеті---------------------------------------------------------------
4.Гипотеза-----------------------------------------------------------------------------------
5.Зерттеу әдісі---------------------------------------------------------------------------
6.Жұмыстың жаңашылдығы мен практикалық маңызы---
ІІ.Негізгі бөлім
1.Топырақтың сипаттамасы-----------------------------------------------
2.Топырақтың механикалық құрамы ---------------------------
3.Топырақ экологиясы---------------------------------------------------------
4.Топырақ құнарлығын ұдайы арттыру және оның жолдары--------
5.Топырақ режимдері және оларды оңтайландыру жолдары---------
6.Топырақ өңдеу-----------------------------------------------------------------
7.Топырақтану ғылымы--------------------------------------------------
8.Топырақтың түзілуі--------------------------------------------------------
ІІІ. Зерттеу бөлімі
1.Топырақтың ластану көздері-------------------------------------
2.Топырақ жәндіктері мен микроорганизмдері------
3.Топырақтың минералдық құрамы-----------------------------
4.Топырақтың химиялық құрамы----------------------------------
5.Топырақтың органикалық бөлігі-------------------------------
6.Топырақтың гумустық жағдайлары--------------------------
7.Топырақтың ылғалдылығы--------------------------------------------
8.Топырақ ауасы--------------------------------------------------------------------
9.Топырақтың тірі болігі----------------------------------------------------
10.Топырақ морфологиясы--------------------------------------------------
ІҮ.Қорытынды бөлім--------------------------------------------------------------
Ү.Пайдаланылған әдебиеттер тізімі-------------------------------
Көлемі: 75 бет (интервал: 1)
Жылы: 2012ж
Бағасы: 4 000 т