Өсімдіктердің антиоксидантты белсенділігі

Мазмұны

 

Кіріспе

Тарау 1. Өсімдік материалын антиоксидантты белсенділігі

1.1.         Өсімдік материалының антиоксиданттылығы

1.1.1.  Өсімдік антиоксидтеріне жалпы сипаттама

1.1.2.  Аскорбин қышқылы-антиоксидант ретінде

1.2. Антиоксидантты белсенділігі бар өсімдіктерге биологиялық сипаттама

1.2.1. Кәдімгі лимон (Citrus limon)

1.2.2 Калина  (Viburnuv opulus L.)

1.2.3 Шиповник (қоңыр итмұрын) (Rosa majalis)

1.3 Шай  (Thea)

Тарау 2. Тәжірибелік бөлім

2.1. Зерттеу объектісі

2.2. Зерттеу материалы және нәтижесі

Тарау 3. Зерттеу тұжырымдамалары. Өсімдік антиоксиданттылық белсенділігін зерттеу

3.1. Итмұрынның пісіп-жетлу шағындағы С дәруменінің мөлшерін анықтау

3.2. Шайдың түрлі сорттарындағы полифенолды қосылыстардың құрамын анықтау

3.3. Шай компоненттерінің антиоксидантты белсенділікке әсер етуі

Әдістемелік бөлім.

Қорытынды

Пайдаланылған әдебиеттер тізімі 

 

Көлемі: 56 бет (интервал 1)

Бағасы: 5 000 т

                             
 

© Ақпаратты көшiру тыйым салынған

 www.diplomdik.kz - Сайт картасы

Мекенжай:  Шымкент қаласы, А. Байтұрсынов көшесі, 2/2,   |||   Алматы қаласы, Қазыбек би көшесі
Тел: +7-778-102-73-72.   Email: di
plomdi
kk@mail.ru ; galym198585@mail.ru

Кері байланыс