Мазмұны
Қысқартылған сөздер. 3
Аннотация. 4
Белгілер мен анықтамалар. 5
КІРІСПЕ. 6
ӘДЕБИЕТКЕ ШОЛУ.. 8
1.1.Қалдық су. Қалдық сулардың жіктелуі 10
1.2. Қалдық сулардың құрамындағы микроорганизмдерге сипаттама. 12
1.3. Қалдық суларды тазалауда микроорганизмдердің қызметі 14
2. Қалдық сулардың құрамындағы микроорганизмдерді анықтау әдістері 17
2.1 Материалдар. 17
2.2.Микроорганизмдердің морфологиялық қасиеттерін зерттеу әдістері 18
2.3. Микроорганизмдердің физиология-биохимиялық қасиеттерін зерттеу әдістері 22
2.4. Микроорганизмдердің фенол қатысында деструкциялаушы қасиетін зерттеу әдісі 24
2.5 Иммобилиздеу әдісі 25
3. ЗЕРТТЕУ НӘТИЖЕЛЕРІ ЖӘНЕ ТАЛДАУ.. 28
ҚОРЫТЫНДЫ.. 48
Ұсыныстар. 49
ПАЙДАЛАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ 50
жылы: 2019 ж.
Көлемі: 51 бет (интервал 1), бағасы: 15 000 т
8-778-102-73-72