Солтүстік Қазақстандағы жаздық бидайдың өнімділігі және морфологиялық-биологиялық ерекшеліктері

МАЗМҰНЫ

КІРІСПЕ.................................................................................................

І бөлім  ӘДЕБИЕТТЕРГЕ ШОЛУ.

1.1 Астық тұқымдастарының түрлері мен туыстары және биологиялық ерекшеліктері.

1.2 Астық тұқымдастары ның халықшаруашылығындағы маңызы.

1.3 Астық тұқымдасының экономикалық жағынан аса маңыздылары бидай, қарабидай, жүгерi, арпа, күрiш, сұлы, тары  сипаттамасы.

1.4 Астық тұқымдастар дәнінің (тұқымының) пісіп жетілуі. 

1.5.Астық тұқымдастар тіршілігіндегі қиын кезең.

ІІ бөлім  ЗЕРТТЕУ МАТЕРИАЛДАРЫ МЕН ТӘСІЛДЕРІ

2.1 Жаздық бидай Қазақстан Республикасында негізгі азық-түліктік дақыл ретінде.

2.2 Солтүстік Қазақстандағы бидайлардың тегі, түрлері және түршелері

2.3 Аймақта өсірілетін жаздық жұмсақ бидай сорттарының сипаттамасы

2.4 Солтүстік Қазақстандағы жаздық бидайдың өнімділігі және морфологиялық-биологиялық ерекшеліктері. Өсу мерзімі       

2.5 Агрометеорологиялық факторлар және жаздық бидай сорттарының Қазақстанның солтүстігіндегі өнімділігі

2.6 Жаздық жұмсақ бидайдың әртүрлі пісетін сорттарының тамыр жүйесінің даму ерекшеліктері

ҚОРТЫНДЫ.............................................................................................

ПАЙДАЛАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ....................................

ҚОСЫМШАЛАР................................................................................

 

Көлемі: 64 бет (интервал: 1)

Жылы: 2013 ж

Бағасы: 10 000 т

                             
 

© Ақпаратты көшiру тыйым салынған

 www.diplomdik.kz - Сайт картасы

Мекенжай:  Шымкент қаласы, А. Байтұрсынов көшесі, 2/2,   |||   Алматы қаласы, Қазыбек би көшесі
Тел: +7-778-102-73-72.   Email: di
plomdi
kk@mail.ru ; galym198585@mail.ru

Кері байланыс