МАЗМҰНЫ
Кіріспе----------------------------------------------------------------------------------------
І - тарау. Ғылыми әдебиеттерге шолу-----------------------------------------------
1.1. Бидайдың морфологиясы және өнімділігі-----------------------------------
1.2. Қазақстанның әртүрлі аймақтарында бидай сорттарының биологиялық ерекшеліктері--------------------------------------------------------
ІІ - тарау. Тәжірибе аймағының топырақ- климат жағдайлары-----
ІІІ-тарау. Зерттеу нәтижелері---------------------------------------------------------
3.1. Тұқымының даму ерекшеліктері----------------------------------------------
3.2. Бидайдың суыққа аязға төзімділігі-------------------------------------------
3.3. Күздік бидайдың түр ішілік және түр аралық будандарының аязға және қысқа төзімділік қасиетінің тұқым қуалауы-----------------------
3.4. Туыс аралық будандастыру және күздік бидайдың қысқа төзімділігің арттыру үшін полиплоидияны пайдалану------------------------
3.5. Күздік бидайдың аязға және қысқа төзімділігінің басқа да шаруашылық-биологиялық белгілерімен байланысы-------------------------
Қорытынды ------------------------------------------------------------------------------
Пайдаланылған әдебиеттер ------------------------------------------------------
Көлемі: 50 бет, интервал: 1.
Жазылған жылы: 2021 ж.
Бағасы: 12 000 т.