Жоғары сатыдағы әртүрлі өсімдіктердің экологиясы және халықшаруашылығындағы маңызы

МАЗМҰНЫ

 

КІРІСПЕ................................................................................................................3

І бөлім  ӘДЕБИЕТТЕРГЕ ШОЛУ...................................................................4

1.1   Өсімдіктердің қоршаған ортамен байланысы және экологиялық факторлардың әсер ету заңдылықтары.........................................................4

1.2  Өсімдіктердің тіршілік формасы мен экологиялық топтары.....................8

1.3  Пайдалы өсімдіктердің негізгі топтары,түрлері мен шаруашылықта игеру жолдары..................................................................................................................31  1.4 Каучук, камеди, смола, клей,илік заттар алынатын және щетка жасауға қажетті  өсімдіктер. Өсімдіктерге шолу..............................................................33

1.5  Бал өнімдері алынатын өсімдіктер. Өсімдіктерге шолу.............................36

1.6  Эфир майлары алынатын өсімдіктер. Эфир майларының физикалық  қасиеттері. Қолдануы.......................................................................................40

1.7  Шыны майларының классификациясы. Өсімдіктерге шолу......................43

1.8  Бояу алынатын өсімдіктер. Өсімдіктерге шолу..........................................44

1.9  Тамақ өнімдерін беретін өсімдіктер. Өсімдіктерге шолу..........................45

1.10  Крахмалды өсімдіктер. Өсімдіктерге шолу...............................................47

1.11  Сәндік өсімдіктер. Өсімдіктерге шолу.......................................................49

1.12  Қағаз және целлюлоза алынатын өсімдіктер. Өсімдіктерге шолу...........50

1.13 Қант және инсулин алынатын өсімдіктер.Өсімдіктерге шолу..................52

1.14  Мал азықтық болатын жалпы өсімдіктерге сипаттама.............................55

ІІ бөлім  ЗЕРТТЕУ МАТЕРИАЛДАРЫ МЕН ТӘСІЛДЕРІ .......................57

2.1   Пайдалы өсімдіктерді зерттеу жолдары......................................................57

2.2  Жаңа шипалы өсімдіктерді зерттеу әдістері............................................... 58

2.3  Өсімдіктерден шыны майларын бөліп алу тәсілдері. ................................59

2.4 Эфир майларын мацерация және  экстрагирлеу тәсілі арқылы бөліп алу...........................................................................................................................61

2.5  Дәрілік өсімдіктерді жинау әдістері............................................................ 62

2.6 Нектарды гүлдерден капллялар және микроқағаздар арқылы бөліп алу әдісі.........................................................................................................................63

ҚОРТЫНДЫ........................................................................................................65

ПАЙДАЛАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ...............................................67

ҚОСЫМШАЛАР................................................................................................70

 

Көлемі: 75 бет (интервал: 1)

Жылы: 2013ж

Бағасы: 10 000 т

                             
 

© Ақпаратты көшiру тыйым салынған

 www.diplomdik.kz - Сайт картасы

Мекенжай:  Шымкент қаласы, А. Байтұрсынов көшесі, 2/2,   |||   Алматы қаласы, Қазыбек би көшесі
Тел: +7-778-102-73-72.   Email: di
plomdi
kk@mail.ru ; galym198585@mail.ru

Кері байланыс