Төменгі сатыдағы өсімдіктер экологиясы

МАЗМҰНЫ

 

КІРІСПЕ................................................................................................................3

І бөлім І. ӘДЕБИЕТТЕРГЕ ШОЛУ.................................................................6

1.1Қазақстанда Микология жөніндегі жүйелі зерттеулер ................................6

1.2Саңырауқұлақтардың  әр түрлі систематикалық топтары мен тіршілік жағдайларының өзгеруімен байланысты пайда болған экологиялық топтарына  сипаттама ......................................................................................9

1.3Төменгі сатыдағы саңырауқұлақтардың көбею жолдары............................16

1.4 Саңырауқұлақтардың жекелеген мүшелерінің анатомиялық және морфологиялық ерекшеліктері............................................................................19

ІІ бөлім ЗЕРТТЕУ МАТЕРИАЛДАРЫ МЕН ТӘСІЛДЕРІ.........................22

2.1 Саңырауқұлақтарды тағам ретінде пайдаланудың технологиясы..............22

2.1.1 Саңырауқұлақты теру жолдары..................................................................27

2.1.2 Саңырауқұлақтарды жинау, дайындау және алғаш өңдеу жолдары.......27

2.1.3  Жас саңырауқұлақтарды жинау және дайындау әдістері........................28

2.1.4  Саңырауқұлақтарды кептіру әдістері........................................................29

2.1.5 Саңырауқұлақтарды буып-түю, маркерлеу және сақтау әдістері............31

2.1.6 Саңырауқұлақтарды тұздау әдістері ..........................................................34

2.1.7 Саңырауқұлақтарда калориялар мөлшері. ................................................38

2.1.8 Азықтардың саңырауқұлақтармен зақымдалуын анықтау әдістері........39

2.1.9  Тірі өсімдіктерге зиян келтіретін ететін саңыауқұлақтарды анықтау  тәсілі........................................................................................................................41

2.2 Саңырауқұлақтарды  дәрі-дәрмек ретінде пайдаланудың технологиясы..43

2.2.1 Дәрілік өсімдіктер және оларды  денсаулық сақтау практикасына енгізу.......................................................................................................................43

2.2.2 Дәрілік өсімдіктер шикізатын дайындау....................................................44

2.2.3 Дәрілік өсімдіктердің химиялық құрамы...................................................44

2.3 Вешенка саңырауқұлақтарын өсіру технологиясы......................................46

ҚОРТЫНДЫ........................................................................................................57

ПАЙДАЛАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ...............................................59

ҚОСЫМШАЛАР ................................................................................................62

 

Көлемі: 66 бет (интервал: 1)

Жылы: 2013ж

Бағасы: 10 000 т

                             
 

© Ақпаратты көшiру тыйым салынған

 www.diplomdik.kz - Сайт картасы

Мекенжай:  Шымкент қаласы, А. Байтұрсынов көшесі, 2/2,   |||   Алматы қаласы, Қазыбек би көшесі
Тел: +7-778-102-73-72.   Email: di
plomdi
kk@mail.ru ; galym198585@mail.ru

Кері байланыс