Өсімдіктердің антиоксиданттық белсенділігін зерттеу

Мазмұны

 

Кіріспе

1.Тарау .Өсімдік материалдарының антиоксиданттық белсенділігі

1.1. Өсімдік материалдарының антиоксиданттары

1.1.1 Өсімдік антиоксиданттардың жалпы сипаттамасы

1.1.2 Аскорбин қышқылы  антиоксидант ретінде

1.2. Антиоксиданттық белсенділігі бар өсімдіктердің биологиялық сипаттамасы

1.2.1 Кәдімгі лимон  (Citrus limon)

1.2.2.Қоңыр итмұрын-Шиповник коричный- Rosa ginnamomea.L

1.2.3. Шай жапырағының биологиясы (Thea)

2 Тарау. Материалдар мен зерттеу әдістері

2.1. Зерттеу объектілері

2.2. Зерттеу материалдары

2.3.Зерттеу әдістері

3 Тарау.Зерттеу нәтижелері және оларды талқылау Өсімдіктердің  антиоксиданттық белсенділігін анықтау

3.1. Кәдімгі лимонның ,қоңыр итмұрынның және шайдың әр түрлі сорттарының  антиоксиданттық белсенділігін анықтау

3.2. Шайдың әртүрлі сорттарындағы полифенолды қосылыстарды анықтау

3.3 .Шай компоненттерінің антиоксиданттық белсенділікке әсері 

Қорытынды

Әдебиеттер тізімі

 

Көлемі: 56 бет (интервал: 1)

Бағасы: 5000 т

                             
 

© Ақпаратты көшiру тыйым салынған

 www.diplomdik.kz - Сайт картасы

Мекенжай:  Шымкент қаласы, А. Байтұрсынов көшесі, 2/2,   |||   Алматы қаласы, Қазыбек би көшесі
Тел: +7-778-102-73-72.   Email: di
plomdi
kk@mail.ru ; galym198585@mail.ru

Кері байланыс