Биотехнология әдістері арқылы картоп тұқымын өндеу және ауруға төзімді генотиптерін зерттеу

Мазмұны

Кіріспе....................................................................................................................3 Әдебиеттерге шолу............................................................................................5

І Алқа тұқымдас өсімдіктердің биологиялық ерекшеліктері.

1.1 Картоп өсімдігінің биологиясы.

1.2 Картоп сорттары.

1.3 Картопты отырғызу технологиялары.

1.4 Тыңайтқыштардың картоп өнімділігіне тигізетін әсері.

ІІ Биотехнология  әдістері арқылы картоп тұқымын өңдеу.                           2.1Вирустық ағзалардың табиғаты мен құрылымдық ерекшеліктері

         2.2 Вирустардың инфекциялық қасиеттері мен  репликациясы

         2.3 Өсімдіктердің вирустық аурулары

          2.4 Картоп тұқымын вирустардан тазарту.

          2.5 Картоп дақылының селекциясы.

          2.6 Картоптың вируссыз көшетін алу.

ІІІ Ауруға төзімді генотиптерді зерттеу.

         3.1 Картоп аурулары және олармен күресу шаралары.

3.2 Картоп дақылын микроклонды көбейтудегі қоректік ортаның ерекшеліктері.

3.3 Картоп өсімдігінің аталық гормондарының гүлдеуі мен жеміс түзілуінің  биологиясы.

         3.4 Картопты вирустық ауралардан сауықтырудың экономикалық тиімділігі

          3.5 Картоптың биотехнологиялық тұқым шығару үрдісінде қоршаған ортаны  және еңбек қорғау қағидалары

Қорытынды

Әдебиет

Тәжірибелік ұсыныс

 Қосымша

 

 

Көлемі: 68 бет (интервал: 1)

Жылы: 2013ж

Бағасы: 10 000 т

                             
 

© Ақпаратты көшiру тыйым салынған

 www.diplomdik.kz - Сайт картасы

Мекенжай:  Шымкент қаласы, А. Байтұрсынов көшесі, 2/2,   |||   Алматы қаласы, Қазыбек би көшесі
Тел: +7-778-102-73-72.   Email: di
plomdi
kk@mail.ru ; galym198585@mail.ru

Кері байланыс