СҰР ҚОЙЛАРЫНЫҢ ҚАНЫНДАҒЫ ФЕРМЕНТТЕР БЕЛСЕНДІГІ

Мазмұны

 

КІРІСПЕ

  1. Әдебиеттерге шолу

1.1.         Ферменттер – тіршілік негізі

1.2.         Ферменттердің химиялық құрамы

1.3.         Ферменттердің активтік катализдік орталығы

1.4.         Ферменттер атаулары және классификациясы

1.5.         Қан биохимиясы

2. Зерттеу зерзаты мен әдістемелері

3. Зерттеу жұмыстарының нәтижелері

3.1. Тәжірибеде қолданылған қойлардың сипаттамасы

Саулықтар мен төлдердің фермент  белсенділігіне қарай өсіп-өну қабылеті

3.3. Фермент белсенділігінің алынған төлдердің жасына қарай тұқым дәрежесі, орта көрсеткіші мен өзгергіштігі

3.4. Фермент белсенділігінің қозы елтірісіне әсер

3.5.Төлдердің дене түзілісі мен өсіп-жетілуі                                           

         Қорытынды

         Пайдаланылған әдебиеттер

 

Көлемі: 59 бет (интервал: 1)

Бағасы: 4 000 т

                             
 

© Ақпаратты көшiру тыйым салынған

 www.diplomdik.kz - Сайт картасы

Мекенжай:  Шымкент қаласы, А. Байтұрсынов көшесі, 2/2,   |||   Алматы қаласы, Қазыбек би көшесі
Тел: +7-778-102-73-72.   Email: di
plomdi
kk@mail.ru ; galym198585@mail.ru

Кері байланыс