Мазмұны
Кіріспе
негізгі бөлім
1Әдебиетке шолу
1.1Бидай алейрон қабатының құрылысы мен құрамы
1.2Гиббереллин және абсциз қышқылдарының метаболизмдері
1.3Оттегінің белсенді түрлері
1.4Супероксиддисмутазаның функциясы
2Зерттеу материалдары және әдістері
2.1Қолданылған материалдар
2.2.1Бидай дәнінің жекелеген алейрон ұлпасын бөліп алу
2.2.2Бидай дәндерінің жекелеген қабатын инкубациялау шарттары
2.3Супероксиддисмутаза изоферменттерін экстракциялау және активтілігін анықтау
2.3.1Супероксиддисмутаза изоферменттерін электрофоретикалық сұрыптау және электрофорезден соң айқындау
2.4Супероксид радикалы мөлшерін анықтау
3Зерттеу нәтижелері және оларды талдау
3.1 Бидай алейрон қабаты клеткаларының программаланған өлімі барысында супероксид радикалы мен супероксиддисмутаза ферменттінің рөлі.
ҚОРЫТЫНДЫ
ПАЙДАЛАНЫЛҒАН ƏДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ
Көлемі: 61 бет (интервал: 1)
Бағасы: 4 000 т