Кәсіпорынның бәсекеге қабілеттілігін арттыру

Жоспар

Кіріспе..................................................................................................2

1. Нарықтық экономика және кәсіпорынның бәсекеге қабілеттілігін арттыру

1.1 Кәсіпорынның бәсекеге қабілеттілігін арттырудың мәні мен маңызы............................................

1.2 Кәсіпорынның бәсекеге қабілеттілігінің көрсеткіштері және анықтау әдістемелері.................................

2. "Шваб шұжық" кәсіпорнында ауылшаруашылық шикізатын өңдеудің тиімділігі және оның бәсекеге қабілеттілігі

2.1  Кәсіпорынның технико-экономикалық көрсеткіштері..................

 2.2 Өнім өндірудің экономикалық тиімділігі........................................

2.3 Өнім сапасы және оның бәсекелестік қабілеті................................

3. Кәсіпорынның бәсекеге қабілеттілігін арттыру жолдары

3.1 Ауылшаруашылық өнімін өңдеудің технологиясын жақсарту.........................................................

3.2 Кәсіпорынның бәсекелестік жағдайда жұмыс істеуін жақсарту.................................................................

Қорытынды............................................................................................

Қолданылған әдебиеттер.....................................................................

 

Көлемі: 56 бет, интервал: 1.

Бағасы: 1 900 т.

                             
 

© Ақпаратты көшiру тыйым салынған

 www.diplomdik.kz - Сайт картасы

Мекенжай:  Шымкент қаласы, А. Байтұрсынов көшесі, 2/2,   |||   Алматы қаласы, Қазыбек би көшесі
Тел: +7-778-102-73-72.   Email: di
plomdi
kk@mail.ru ; galym198585@mail.ru

Кері байланыс