Ірі қара мал етінің сапасы

Мазмұны

 

Кіріспе

1. Әдебиетке шолу

1.1. Шет елдердің етті ірі қара мал шаруашылығына қойылатын талаптар.

1.2 Сойыс малдары және олардың сипаттамасы

1.3 Ірі қара мал етінің сапасы

2. Негізгі бөлім

2.1. Нормативтік сілтемелер

2.2. Терминдер мен анықтамалар

3. Зерттеу әдістемесі және нәтижелері

3.1.Ірі қара мал етін халықаралық стандарттарына сәйкестірілген техникалық шарттарды әзірлеу

3.2.Мемлекеттік стандарттарды құру, мазмұндау, рәсімдеу, баяндауға қоыйлатын жалпы талаптар

3.3. Сиыр етіне қойылатын техникалық талаптары

3.4 «Сиыр еті» жаңа стандарттың техникалық талаптары

4. Стандарттарды үйлестіру экономикалық тиімділігі

5. Еңбек қорғау

6.Қорытынды

Қолданылған әдебиеттер

Қосымша А

 

Көлемі: 60 бет, интервал: 1.

Бағасы: 1 900 т.

                             
 

© Ақпаратты көшiру тыйым салынған

 www.diplomdik.kz - Сайт картасы

Мекенжай:  Шымкент қаласы, А. Байтұрсынов көшесі, 2/2,   |||   Алматы қаласы, Қазыбек би көшесі
Тел: +7-778-102-73-72.   Email: di
plomdi
kk@mail.ru ; galym198585@mail.ru

Кері байланыс