МАЗМҰНЫ
КІРІСПЕ -------------------------------------------------3
1ҒЫЛЫМИ ӘДЕБИЕТТЕРГЕ ШОЛУ -----------4
1.1Бидайдың морфологиялық сипаттамасы -------------------4-14
1.2Бидай сорттарының биологиялық ерекшеліктері ----------14- 18
1.3Бидайдың шаруашылық-биологиялық белгілерінің өзара байланысы 18-26
2 ЖҮГЕРІНІҢ БОТАНИКАЛЫҚ СИПАТТАМАСЫ ЖӘНЕ БИОЛОГИЯЛЫҚ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ ----------27-30
2.1Жүгерінің түрлері , түр тармақтары , будандары және сорттары ------------------------------------------------------------31-34
2.2Жүгеріні жинау ---------------------------------------------------34-35
2.3Жүгерінің халық шаруашылығындағы маңызы ------------35-36
3ҚАЗАҚСТАНДА КҮРІШ ЕГІСІНІҢ ДАМУЫ ---------37-38
3.1.Күріштің морфологиялық және анатомиялық қасиеттері ----------------------------------------------------------38-39
3.2Күріш сорттары және оның өндірістік маңызы-------------39-45
4ТӘЖІРИБЕ АЙМАҒЫНЫҢ ТОПЫРАҚ-КЛИМАТ ЖАҒДАЙЛАРЫ ЖӘНЕ ӘДІСТЕМЕЛІГІ --------------46
4.1Жүгерінің тұқым себу мерзімі, мөлшері және әдісі------47-48
4.2Күріш тұқымын себу мерзімі, әдісі және мөлшері---------48-50
5ЗЕРТТЕУ НӘТИЖЕЛЕРІ ------------------------------------51
5.1Астық тұқымдас өсімдіктердің тұқымының физиологиялық қасиеттері--------------------------------------51-53
5.2Бидай тұқымының даму ерекшеліктері----------------------53-56
5.3Күріш дақылының биологиялық етекшеліктері-----------56-58
5.4Күріш тамырының өсіп – жетілуі------------------------------59-60
5.5Күріш өсімдігінің жер бетінде өсіп – жетілуі --------------60-66
ҚОРЫТЫНДЫ --------------------------------------------------67-69
ПАЙДАЛАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ ----------70-72
Көлемі: 72 бет (интервал: 1)
Бағасы: 10 000 т