Азот тотығының бидай алейрон клеткаларының программаланған өліміне әсері

МАЗМҰНЫ

КIРIСПЕ……………………………………………………………………….…....5

1 ӘДЕБИЕТКЕ  ШОЛУ………………..…………….…………………………....6

1.1  Астық тұқымдастарының алейрон қабаттары.......... .................................6

1.2  Гиббереллин қышқылының метаболизмі.................................................... 8

1.3  α-амилазаның функциясы мен құрылысы.................................................11

1.4 Азот тотығы……………..………………………………………....................13

2 ЭКСПЕРИМЕНТТІК БӨЛІМ...........................................................................16

2.1 МАТЕРИАЛДАР МЕН ЗЕРТТЕУ ӘДІСТЕРІ....….....……………..….....16

2.1.1 Бидай дәнінің жекелеген алейрон ұлпасын бөліп алу…..............16

2.1.2 Бидай дәнінің жекелеген қабатын инкубациялау шарттары.....16

2.1.3  Сутегінің асқын тотығының мөлшерін анықтау ……...…...…..17

2.1.4 Клеткалық және секрецияланған α-амилаза ферменттерін экстракциялау және олардың белсенділігін анықтау.................17

2.1.5   ДНҚ-ны бөліп алу әдісі……………..…………................................18

3  НӘТИЖЕЛЕР ЖӘНЕ ОЛАРДЫ ТАЛҚЫЛАУ.……………………….... ..19

4 ҚОРЫТЫНДЫ..……………………………………………………….……......25

5 ҚОЛДАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТIЗIМI……………………………..…...26

 

Көлемі: 29 бет (интервал: 1)

Бағасы: 900 т

                             
 

© Ақпаратты көшiру тыйым салынған

 www.diplomdik.kz - Сайт картасы

Мекенжай:  Шымкент қаласы, А. Байтұрсынов көшесі, 2/2,   |||   Алматы қаласы, Қазыбек би көшесі
Тел: +7-778-102-73-72.   Email: di
plomdi
kk@mail.ru ; galym198585@mail.ru

Кері байланыс