МАЗМҰНЫ
1 КІРІСПЕ
2 ӘДЕБИЕТКЕ ШОЛУ
2.1 Сүттің микрофлорасы
2. 2 Сүттің бактериялық ақаулары
2.3 Сүттің микробтармен ластану көздері
2.4 Сүттегі микроорганизмдердің тіршілік әрекетін реттеу
3 ӨЗІНДІК ЗЕРТТЕУЛЕР
3.1 Материал және зерттеу әдістері
3.2 Өзіндік зерттеулердің нәтижесін талдау
3.2.1. Алматы қаласының орталық көк базарының зертханасының сипаттамасы.
3.2.2 Сүтті сезімдік зерттеу
3.2.3 Сүттің тығыздығын анықтау
3.2.4 Сүттің майлылығын анықтау
3.2.5 Сүттің қышқылдығын анықтау
3.2.6 Сүтті бруцеллезге тексеру
3.2.7 Сүтті желінсауға тексеру
3.2.8 Сүттің бактериямен ластануын анықтау
3.2.9 Сүттің коли-титрін анықтау
3.2.10 Сүтті туберкулезге тексеру
3.2.11 Сүттен стафилакоккты анықтау
3.2.12 Сүттің жалпы микробиологиялық көрсеткішін анықтау
4 ЕҢБЕКТІ ҚОРҒАУ
5.ҚОРЫТЫНДЫ
6 ПРАКТИКАЛЫҚ ҰСЫНЫСТАР
7 ПАЙДАЛАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ
Көлемі: 31 бет (интервал: 1)
Бағасы: 2 000 т