Мазмұны
Кіріспе………………………………………………………………………….....8
1 Негізгі бөлім……………………………………………………………………9
1.1 Судың санитариялық-гигиеналық маңызы…………………………….......9
1.2 Табиғи су көздерін санитариялық-гигиеналық тұрғыдан бағалау………10
1.3 Судың өздігінен тазаруы…………………………………………………...11
1.4 Су көздерін санитариялық тұрғыдан қорғау……………………………...12
1.5 Суға қойылатын ветеринариялық-гигиеналық талаптар………………...15
1.6 Су сапасын арттыру әдістері……………………………………………....17
1.7 Мал шаруашылығы кәсіпорындарың сумен қамтамасыз ету……….......18
2. Өзіндік жұмыс……………………………………………………………......20
2.1 Мал суару тәртібі…………………………………………………………...20
2.1 Мал суару орындарының жабдықтары…………………………………....21
3 Техникалық қауіпсіздік....................................................................................23
Қорытынды...........................................................................................................24
Қосымшалар.........................................................................................................25
Пайдаланылған әдебиеттер тізімі.......................................................................26
Көлемі: 27 бет, интервал: 1, бағасы: 2000 т
Қорғалған жылы: 2012 ж