Мазмұны
Кіріспе..............................................................................................................
1 Негізгі бөлім ...............................................................................................
1.1 Жарма дақылы: жүгері.........................................................................
1.2 Жүгерінің ботаникалық сипаттамасы және бологиялық ерекшеліктері
2 Жүгерінің түрлері , түр тармақтары , будандары және сорттары.
2.1 Сорттары мен гибридтері.........................................................................
2.2 Жүгерінің ауыспалы егістегі орны.......................................................
2.3 Топырақты тұқымды егу алдында өңдеу................................................
2.4 Тұқым себу мерзімі және тереңдігі.........................................................
2.5 Себу мөлшері және әдісі. .........................................................................
2.6 Жүгеріні жинау..........................................................................................
2.7 Жүгері дақылын тыңайту......................................................................
2.8Жүгерінің халық шаруашылығындағы маңызы.....................................
Қорытынды .....................................................................................................
Пайдаланылған әдебиеттер тізімі ...............................................................
Бағасы: 2 000 теңге, қорғалған жылы: 2012 ж
Көлемі: 27 бет, интервал 1