Астық тұқымдас дақылдардың морфологиялық, биологиялық және шаруашылықтық ерекшеліктері

Мазмұны

КІРІСПЕ

1 ҒЫЛЫМИ ӘДЕБИЕТТЕРГЕ ШОЛУ

1.1 Бидайдың морфологиялық сипаттамасы

1.2 Бидай сорттарының биологиялық ерекшеліктері

1.3 Бидайдың шаруашылық-биологиялық белгілерінің өзара байланысы

2 ЖҮГЕРІНІҢ БОТАНИКАЛЫҚ СИПАТТАМАСЫ ЖӘНЕ БИОЛОГИЯЛЫҚ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ

2.1 Жүгерінің түрлері, түр тармақтары, будандары және сорттары

2.2 Жүгеріні жинау

2.3Жүгерінің халық шаруашылығындағы маңызы

3. ҚАЗАҚСТАНДА КҮРІШ ЕГІСІНІҢ ДАМУЫ

3.1 Күріштің морфологиялық және анатомиялық қасиеттері

Күріш сорттары және оның өндірістік маңызы

3.2. Астық тұқымдас дақылдардың морфологиялық, биологиялық және шаруашылықтық ерекшеліктері.

Қорытынды

Қолданылған әдебиеттер

 

Көлемі: 30 бет, интервал: 1

Бағасы: 2000 теңге, қорғалған жылы: 2012 ж

                             
 

© Ақпаратты көшiру тыйым салынған

 www.diplomdik.kz - Сайт картасы

Мекенжай:  Шымкент қаласы, А. Байтұрсынов көшесі, 2/2,   |||   Алматы қаласы, Қазыбек би көшесі
Тел: +7-778-102-73-72.   Email: di
plomdi
kk@mail.ru ; galym198585@mail.ru

Кері байланыс