Бұлшық ет талшықтарының түрлері мен қасиеттері және еттер жиырылуы

Мазмұны

  КІРІСПЕ 

 I тарау  БҰЛШЫҚЕТТЕРДІҢ ЖИЫРЫЛУЫ-АҒЗАНЫҢ ТІРШІЛІГІНІҢ 

  НЕГІЗ

1.1.Бұлшықеттердің жиырылуы маңызды физиологиялық процесс

1.2.Бұлшықеттердің жиырылу мен босансу механизмі

1.3.Бұлшықеттердің жиырылу күші

II тарау БҰЛШЫҚЕТТЕРДІҢ НЕЙРОМОТОРЛЫҚ АППАРАТ ФИЗИОЛОГИЯСЫ

2.1 Нейромоторлық аппараттың эффекторлық бөлімі

2.2. Бұлшықеттер жиырлуының  химизмі мен энергеткасы

2.3. Бұлшықеттерде жылудың түзілуі мен жиырылуы

2.4.  Экология және бұлшықеттердің жиырылуы

Қорытынды

Пайдаланылған әдебиеттер

 

Көлемі: 30 бет, интервал: 1

Бағасы: 2000 теңге, қорғалған жылы: 2012 ж

                             
 

© Ақпаратты көшiру тыйым салынған

 www.diplomdik.kz - Сайт картасы

Мекенжай:  Шымкент қаласы, А. Байтұрсынов көшесі, 2/2,   |||   Алматы қаласы, Қазыбек би көшесі
Тел: +7-778-102-73-72.   Email: di
plomdi
kk@mail.ru ; galym198585@mail.ru

Кері байланыс