Мазмұны
Кіріспе
- Әдебиттерге шолу
1.1 Бие сүтінің химиялық құрамы
1.2 Қымыздың химиялық құрамы
1.3 Бие сүтінің және қымыздың емдік қасиеті
- Зерттеу материалдары мен әдістері
2.1 Зерттеу материалдары
2.2 Зерттеу әдістері
2.2.1 Бие сүті және қымыздың физико – химиялық көрсеткіштерін анықтау әдістері
- майлылығы
- белок
- көмірсу
- қышқылдығы
- тығыздығы
2.2.2 Бие сүтінің ферменттік өнімнен сүт қышқылы бактерияларын бөліп алу
2.2.3 Антогонистік қасиеттерін зерттеу әдістері
3 Өзіндік зерттеу жұмыстарының нәтижелері және
оны талқылау
3.1 Бие сүті және қымыздың физико – химиялық көрсеткіштері
3.2 Бие сүтінің ферменттік өнімінен бөлініп алынған сүт қышқылы бактерияларын айқындау
3.3 Антагонистік қасиетерін зерттеу
Қорытынды
Қолданылған әдебиеттер
жылы:
Көлемі: 32 бет (интервал 1), бағасы: 2000 т