Жүгері өсімдігін өсіру технонлогиясы

Мазмұны

 

Кіріспе..............................................................................................................

1 Негізгі бөлім ...............................................................................................

1.1 Жарма дақылы: жүгері.........................................................................

1.2 Жүгерінің ботаникалық сипаттамасы және биологиялық ерекшеліктері.............................................................................................

2 Жүгерінің түрлері, түр тармақтары, будандары және сорттары..

2.1 Сорттары мен гибридтері.........................................................................

2.2 Жүгерінің ауыспалы егістегі орны.......................................................

2.3 Топырақты тұқымды егу алдында өңдеу................................................

2.4 Тұқым себу мерзімі және тереңдігі.........................................................

2.5 Себу мөлшері және әдісі. .........................................................................

2.6 Жүгеріні жинау..........................................................................................

2.7 Жүгері дақылын тыңайту......................................................................

2.8Жүгерінің халық шаруашылығындағы маңызы.....................................

Қорытынды .....................................................................................................

Пайдаланылған әдебиеттер тізімі ...............................................................

 

Көлемі: 21 бет, интервал: 1.

Бағасы: 1 900 т.

                             
 

© Ақпаратты көшiру тыйым салынған

 www.diplomdik.kz - Сайт картасы

Мекенжай:  Шымкент қаласы, А. Байтұрсынов көшесі, 2/2,   |||   Алматы қаласы, Қазыбек би көшесі
Тел: +7-778-102-73-72.   Email: di
plomdi
kk@mail.ru ; galym198585@mail.ru

Кері байланыс