Мазмұны
Кіріспе..............................................................................................................
1 Негізгі бөлім ...............................................................................................
1.1 Жарма дақылы: жүгері.........................................................................
1.2 Жүгерінің ботаникалық сипаттамасы және биологиялық ерекшеліктері.............................................................................................
2 Жүгерінің түрлері, түр тармақтары, будандары және сорттары..
2.1 Сорттары мен гибридтері.........................................................................
2.2 Жүгерінің ауыспалы егістегі орны.......................................................
2.3 Топырақты тұқымды егу алдында өңдеу................................................
2.4 Тұқым себу мерзімі және тереңдігі.........................................................
2.5 Себу мөлшері және әдісі. .........................................................................
2.6 Жүгеріні жинау..........................................................................................
2.7 Жүгері дақылын тыңайту......................................................................
2.8Жүгерінің халық шаруашылығындағы маңызы.....................................
Қорытынды .....................................................................................................
Пайдаланылған әдебиеттер тізімі ...............................................................
Көлемі: 21 бет, интервал: 1.
Бағасы: 1 900 т.